logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Invisalign - Den usynlige bøjlebehandling

Ønsker du at få rettet dine tænder uden at bøjlen kan ses? Så er Invisalign det helt rigtige valg for dig. Mange går måske med tanken om at ville have rettet sine tænder, men tanken om at skulle gå med “togskinner” kan skræmme de fleste væk. Heldigvis findes der dog alternativer til “togskinnerne”.

Hjælp fra computeren

Måden hvorpå en behandling foregår er følgende: Via et computerprogram og et aftryk af den nuværende tandstilling, kan man designe hvordan tænderne skal ende med at stå. Derefter fremstilles der en laang række gennemsigtige skinner som skal flytte tænderne på plads i munden. Typisk bruges der mellem 15-25 skinner som igen skal skiftes hver 14 dag.

Invisalign benyttes ofte til at rette mindre fejl i tandstillingen på fortænderne i under- og overmund, imens at den ikke bruges til store afvigelser mellem under- og overkæbe.

Alt i alt er behandlingen med invisalign yderst patientvenlig, netop fordi at skinnerne er næsten usynlige og fordi at du selv har mulighed for at tage skinnerne af og på.

Hør meget mere om Invisalign

Kontakt os allerede i dag hvis du vil høre mere om Invisalign på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail til: info@tandlaegehusetaps.dk. Find os i Greve, tæt på Karlslunde og Tune.

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg