logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Kronebehandling

09bs9319_pg25aa-2.jpg

Hvis din tand knækker, kan det oftest være nødvendigt at krone den knækkede tand for at den skal holde til at tygge med. Vi anbefaler også altid at en rodbehandlet tand får en tandkrone, da tanden har større risiko for at knække.

Hos Tandlægehuset tilbyder vi alle former for kronebehandling. Vælg din tandkrone ud fra flere forskellige typer. En krone er en tanderstatning af porcelæn, som fylder den naturlige tandkrone, når den er defekt.

E4D kronebehandling

Tandlægehuset har investeret  i en ny teknologi til fremstilling af kroner – E4D. Systemet baserer sig på CAD/CAM teknologi, og betyder for dig som patient, at vi kan fremstille kroner i løbet af få dage med et fantastisk flot resultat. Behandlingen foregår som du er vant til med tilslibning af tanden, aftrykstagning og påsætning af midlertidig krone.

Herefter scanner vi aftrykket og fremstiller en fuldkeramisk krone, som vi farvejusterer i porcelænsovnen og kronen er klar til aflevering. Smart – hurtigt – nemt!

Kontakt os og hør mere om din tandkrone

Kontakt os allerede i dag på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail til: info@tandlaegehusetaps.dk og hør meget mere om behandling med tandkrone eller for at bestille en tid. Find Tandlægehuset i Greve, tæt på Karlslunde og Tune.

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg