logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Narkose tandlæge - Behandling i fuld narkose

Hvis du er meget nervøs ved at gå til tandlæge, og måske derfor har et stort behandlingsbehov, er det muligt at få ordnet tænderne under generel anæstesi (narkose). Det foregår på den måde, at du ved den første konsultation får lavet en behandlingsplan, evt. suppleret med nogle røntgenoptagelser.

Tandbehandlinger som foregår i fuld narkose er et specielt tilbud til dig, som ikke har været til tandlæge i flere år, grundet tandlægeskræk og som nu kan se frem til en større behandling. Mange kan have forsømt tandlægen i nogle år og derved er antallet af tænder der skal laves øget, og kan gøre et tandlægebesøg meget skræmmende.

Smertefri behandling

Vi aftaler herefter en tid med vores narkoselæge, som vil sørge for at informere dig om de praktiske detaljer vedrørende narkosen. For det meste kan vi lave hele behandlingen i samme omgang. Du kommer hjem samme dag ca. 15 - 30 min. efter vi er færdige med tandbehandlingen. Undersøgelsen foregår primært kun ved hjælp af 2 mundspejle, og er derfor totalt smertefri.

Hør mere om vores narkose tandlæge

Kontakt os i dag på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail: info@tandlaegehusetaps.dk for at høre meget mere om vores narkose tandlæge eller for at bestille en tid til behandling. Find Tandlægehuset i Greve, tæt på Karlslunde og Tune.

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg