logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Paradentose behandles af professionelle

Klinikken har ansat tre tandplejere, som er specialiserede i at behandle paradentose og tandkødsbetændelse. Tandplejeren kan endvidere vejlede og instruere dig i brug af forskellige hjælpemidler, herunder brug af tandtråd, tandstikkere og mellemrumsbørster, ligesom hun kan lægge medikamenter ned i dine tandkødslommer for at bremse eller stoppe din paradentose.

Ved en mere fremskreden paradentose kræves en lille operation hvorved knoglen fritlægges, og man kan nu fjerne hårde og bløde belægninger. Tandplejeren vil som regel være den du møder, når du skal have renset tænder.

Forebyg selv derhjemme

Ved at holde mundhygiejnen i top og undgå brugen af tobak gør du dig selv en stor tjeneste. En god mundhygiejne holder plakken væk, så der er mindre mulighed for at udvikle paradentose. Sørg for at rense overgangen mellem tænderne og tandkødet med tandtråd, hver dag. Desuden kan regelmæssige tandrensninger også være med til at forebygge paradentosen.

Hør mere om paradentose og behandlingen

Kontakt os i dag på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail: info@tandlaegehusetaps.dk for at høre mere om paradentose eller for at bestille en tid. Find os i Greve, tæt på Karlslunde og Tune.

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg