logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Snorkeskinne

Snorker du? Cirka 40 % af alle mænd og 30 % af alle kvinder snorker. Så meget, at det ikke kun er en lidelse for omgivelserne, men også kan være livstruende for den snorkende. At snorke er nemlig et faresignal, der fortæller, at lungerne ikke får nok ilt. Det stresser kroppen, og kan i mange tilfælde føre til eksempelvis søvnløshed, øget risiko for højt blodtryk, forhøjet kolesterol og andre sygdomme, der leder til diabetes type 2 (sukkersyge).

Vi behandler din snorken

Men heldigvis kan snorken behandles - også uden kirurgisk indgreb eller brug af luftslange, som ellers i mange år har været gængse metoder. Nu kan tandlægen i mange tilfælde klare problemet ved hjælp af en lille såkaldt snorkeskinne. Skinnen kaldes en OSS-skinne, og er udviklet på Odense Universitetshospital. Tandlægen tilpasser skinnen individuelt til patienten.

Når brugeren ved sengetid indsætter snorkeskinnen, sørger den for at holde underkæben lidt længere fremme end normalt, således at der skabes friere luftvej ned til lungerne. Denne enkle løsning, der ikke føles ubehagelig, men hurtig bliver til en vane, kan nedsætte din snorken dramatisk. Snorkeskinnerne bliver specialfremstillede i hvert enkelt tilfælde.

Kontakt os og hør mere om din snorkeskinne

Kontakt os og hør mere om vores snorkeskinne på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail til: info@tandlaegehusetaps.dk for at bestille en tid. Find Tandlægehuset i Greve, tæt på Karlslunde og Tune.

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg