logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Tandblegning

Interessen for tandblegning er steget markant i de sidste par år. De fleste drømmer om skinnende hvide tænder, og med en professionel tandblegning behøver dette ikke kun være en drøm. Det smukke og unikke smil er således ikke længere uden for rækkevidde. I dagens danmark kan alle mennesker nemlig få det perfekte smil, som de fortjener. I Tandlægehuset synes vi at alle fortjener et smil som de kan være glade for og stolte af. Derfor tilbyder vi en professionel og specialiseret behandling inden for tandblegning på vores klinik.

Hvorfor en tandblegning?

Det behøver ikke kun at være af kosmetiske årsager at man skal have en tandblegning. Der kan sagtens være flere årsager til, at man ønsker at få hvidere tænder. Måske har man fået en mørkere tand, eller måske er flere tænder i munden blevet misfarvet efter flere år med f.eks. cigaretter, kaffe og rødvin.

Det er meget vigtigt at man ikke tager sagen i egen hånd når det handler om tandblegning. Der bliver solgt flere forskellige typer af blegningsmidler til tænderne, som alle lover en effektiv behandling. Desværre kan mange af disse produkter til give dine tænder permanente skader. Vil man have foretaget en tandblegning, er det derfor vigtigt, at behandlingen foretages af professionelle tandlæger.

Kontakt os og hør mere

Ring til Tandlægehuset i Greve, tæt på Karlslunde og Tune på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail til: info@tandlaegehusetaps.dk for at bestille en tid.

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg