logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Tandbro

Dine tænder spiller en yderst vigtig rolle når du skal f.eks. Tale eller tygge. At man taber en tand betyder ikke at man er ved at blive gammel, men man har dog stadig behov for at få en ny tand. Det er vigtigt for funktionen af din mund fungerer som den skal. Heldigvis er der muligheder for at korrigere tab af dine tænder.

Muligheden for dette er en bro. En tandbro er en enhed der skal bruges til at erstatte dine manglende tænder. Broer på tænderne er enten permanent fastgjorte (fast bro), eller de kan være aftagelige.

Gendan din tandsundhed

Dine tænder skal arbejde sammen og skal klare mange daglige funktioner som er alt fra at spise til at tale. Hvis du mangler tænder er det vanskeligt at klare flere af disse ting. Derfor er det vigtigt at få nye tænder til at erstatte de gamle. Faste broer er en af de fantastisk muligheder vi har for at gendanne din tandsundhed og dit udseende.

En bro eller som det hedder på fagsprog: fast delprotese, er en anordning der kan udfylde hullet hvor tænderne er væk. En fast bro er bundet på plads omkring tænderne og kan kun fjernes af en tandlæge. En aftagelig bro er som navnet antyder, en tandbro som kan tages ud og rengøres. Dertil skal siges at en fast bro vil give større stabilitet end den aftagelige bro.

Kontakt os omkring en tandbro

Ring til Tandlægehuset i Greve, tæt på Karlslunde og Tune på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail til: info@tandlaegehusetaps.dk for at bestille en tid til en behandling af tandbro.

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg