logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Tandimplantat

Når vi laver et implantat, sørger for vi at det føles som og fungerer som en naturlig tand. At miste en tand eller at opleve løse proteser er bestemt ikke rart. Tyggeeffekten forringes betydeligt og man kan typisk miste en del velvære. Den manglende livskvalitet kan dog genoprettes ved at modtage en behandling og et nyt tandimplantat.

Et tandimplantat er en kunstig tandrod i materialet titanium hvor den nye tand vil blive fastgjort. Hvis du har mistet flere tænder kan dit ansigt ændre sig en hel del, men med et nyt implantat kan vi genopbygge dit ansigt med samme udseende og funktioner.

Hvad sker der ved en implantatbehandling?

Når der indsættes et implantat foregår dette under lokalbedøvelse og efterfølgende bliver der foretaget en mindre operation som oftest beskrives helt uden ubehag. Vi kan både erstatte en enkelt tand men også erstatte både flere fortænder eller flere kindtænder. Alle nye tænder udformes så de passer til dine nuværende tænder i både størrelsen, farven og formen.

Hør mere om et nyt tandimplantat

Hvis du vil høre mere om vores implantatbehandling kan du kontakte tandlægehuset på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail til: info@tandlaegehusetaps.dk. Du kan også ringe hvis du har brug for råd og vejledning om din tandimplantat.

Se http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/tandimplantater.htm for mere info

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg