logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Tandregulering

​Er du flov over at skulle vise tænderne frem på grund af skæve eller forskudte tænder? Hos Tandlægehuset i Greve kan vi tilbyde en både effektiv og smertefri tandregulering. Vi retter skæve tænder og fejl i tandstillingen med moderne behandlingsmetoder.

Skånsomme og effektive bøjler

Det er i dag muligt at rette tænder på alle uanset alder. I Tandlægehuset behandles der således både skolebørn og voksne. Den hastige udvikling indenfor tandreguleringsteknologien har gjort det muligt at rette tænder mere skånsomt og hurtigere end tidligere. Bøjlerne består normalt af stål, men kan også fremstilles af transparent plast for mindske synligheden. Behandlingstiden varierer fra et halvt til halvandet år, og den afsluttes ofte med en fastsiddende, ikke synlig bøjle, indvendigt på tænderne.

Tandretningen eller tandreguleringen bliver foretaget i Tandlægehuset af tandlæger i ortodonti. Sidste nye måde at regulere tænder på, foregår ved hjælp af næsten usynlige plastskinner. Systemet hedder Invisalign og kan udføres i næsten alle former for tandreguleringstilfælde, blot ikke på børn.

Hør mere om tandregulering

Hvis du vil have et flot smil og helt ny livskvalitet, så kontakt tandlægehuset på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail til: info@tandlaegehusetaps.dk for at høre mere om en effektiv og diskret tandretning.

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg