logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Tandrensning

Forebyggelse er for os alfa og omega, så derfor gennemgår vores tandplejer din mund systematisk og renser dine tænder grundigt. Tandplejerens opgave er at afhjælpe tandlægen med arbejdsfaser som registrering af huller og tandkødssygdomme, røntgenoptagelser, tandrensning og instruktion af patienter i korrekt mundhygiejne samt kost.

Hvorfor får man tandrensninger?

Ved en tandrensning fjerner man plak og tandsten som har ophobet sig på tænderne over et stykke tid. Tænderne er konstant omgivet af din spyt som indeholder bl.a. calcium og andre stoffer som hjælper med at styrke og forsvare dine tænder.

Selvom vi har naturlige forsvarsmekanismer til at beskytte vores tænder, opbygger man stadig calciumdepoter på ens tænder og den kalkede substans vil med tiden ophobe sig. Som udgangspunkt er plak altid den samme farve som ens tænder og kan derfor misforstås som en del af tænderne.

Kontakt os omkring tandrensning

Kontakt os allerede i dag på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail til: info@tandlaegehusetaps.dk for at høre mere om tandrensning eller bestille en tid. Find Tandlægehuset i Greve, tæt på Karlslunde og Tune.

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg