logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Tandplejere

Vera_Dragojevic.jpgVera Dragojevic

Vera har været en del af den faste stab i rigtig mange år, så man kan sige, at hun er ”vokset” med klinikken og må betegnes som veteran indenfor faget.

Vera´s store erfaring og interesse som tandplejer spænder vidt og dækker både nyt som gammelt.

Vera arbejder med alle aspekter indenfor tandplejerområdet, samt behandlingsplanlægning og strategi.

Vera´s motto er derfor: kvalitet, tryghed og tillid, afslappet atmosfære og altid med patienten i fokus.

Vera er på klinikken tirsdag, torsdag og fredag.

Michelle ScottMichelle Scott

Michelle er uddannet autoriseret tandplejer fra SKT ved Københavns universitet i 2002 og har været en del af den faste stab i Tandlægehuset siden 2006.

Før sin ansættelse i Tandlægehuset, arbejdede Michelle på en velrenommeret amerikansk tandlægeklinik på Cayman Islands med et bredt spektrum af behandlingsmuligheder, særligt indenfor æstetik. Michelle deltager løbende i adskillige efteruddannelseskurser indenfor tandblegning og paradentose både i USA og Danmark for at kunne give den bedste og nyeste behandling til vores patienter.

Michelle er specialiseret i at forebygge og behandle tandrelaterede sygdomme som bl.a. paradentose. Hun har desuden en stor viden om medicinske faktorer og sygdomme, som kan påvirke tænder og mund. Dette omfatter bl.a. det aktuelt stærkt stigende medicinforbrug i Danmark, som medfører en tendens til øgede bivirkninger i mundhulen.

Klinikken tilbyder også behandlinger i narkose, og Michelle har derved også stor erfaring med tilvænning og behandling af patienter med tandlægeskræk.

Når Michelle ikke er på klinikken, dedikerer hun sin tid til den gastronomiske verden i såvel eget køkken som på byens restauranter. Så vidt muligt bruges tiden også på at udforske nye dele af verden via rejser til bl.a. Caribien, Kina og Grønland. Indsigt og tilegnelse af ny viden er således nøgleord for Michelle.

Michelle er på klinikken mandag til torsdag og fredag i ulige uger.

Christina Happel

Christina Happel 

Christina er uddannet Autoriseret Tandplejer fra SKT ved Københavns Universitet 2012.

Christina startede som vikar i Tandlægehuset og har været en del af den faste stab siden 2013. Christina varetager almene tandplejeropgaver, paradentosebehandlinger og tandblegning. Desuden følger hun op på tandregulerings-behandlinger og afslutning heraf i tæt samarbejde med specialtandlæge Glen Happel. 

Christina er en glad og yderst tålmodig kollega, og hun er især god til tilvænning af børn og til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Det er derfor vigtigt for hende, at alle patienter føler sig rolige og godt tilpas, når de sætter sig i stolen. Udover Christinas passion for tandsundhed, elsker hun bagværk, som hun ofte kreerer og nyder sammen med sin familie og venner.                 

Christina er på klinikken mandag, tirsdag, torsdag, fredag og onsdag i lige uger.
 


 

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg