logo

Bemærk! Afbestilling af tid kan KUN ske pr. telefon

43 90 15 15

Tandklinik med stor erfaring

Tandlægehuset er placeret på Hundige Strandvej 182 i Greve nær Karlslunde og Tune. Vi driver en behagelig og professionel tandklinik hvor vi lægger stor vægt på kvalitet, service og på at skabe gode oplevelser hos tandlægen. Vores tandlæger og tandplejere er altid venlige og imødekommende Det er vores mål at du som patient altid får den bedste behandling på klinikken, ligegyldig hvilken situation du står i.

Sikrer dig den bedste behandling

Hos os kan du være sikker på at vi anvender de nyeste og bedste behandlingsmetoder. Desuden gør vi meget ud af at holde hygiejnen i top samt at benytte steriliseret udstyr. Alt i alt har vi høje kvalitetskrav til udstyret på klinikken.

Som patient på vores tandklinik kan du modtage de fleste former for tandpleje og tandbehandlinger. Det kan være alt fra tandrensninger og rodbehandlinger til mindre kirurgiske indgreb hvor du vil være i fuld narkose.

Kontakt din tandklinik

Mangler du en ny tandklinik eller vil du gerne prøve en ny? Så kontakt tandlægehuset i Greve på tlf: 43 90 15 15 eller skriv en e-mail til: info@tandlaegehusetaps.dk.

 

Tandlægehuset
Hundige Strandvej 182
2670 Greve
Telefon 43901515

rss.png  mail.png

Søg